Την παραίτηση Κακλαμάνη ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

Posted on 2 Φεβρουαρίου, 2009. Filed under: Δήμος Αθηναίων, Κακλαμάνης Νικήτας, Περιβάλλον, Τσίπρας Αλέξης |

Εάν δεν αλλάξει ρητά στρατηγική

Την παραίτηση του δημάρχου Αθηναίων, εάν δεν αλλάξει πολιτική απέναντι στο περιβάλλον, ζητά με ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Σκληρή κριτική ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας στον δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, για την πολιτική του στο ζήτημα της ανάπλασης του Βοτανικού αλλά και τις «πραξικοπηματικές κινήσεις» στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων. Στην τοποθέτησή του, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί τον δήμαρχο Αθηναίων για «αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά, καθώς και ασυμβατότητα λόγων και πράξεων».

«Κύριε Δήμαρχε από το Δήμο Αθηναίων έχουν περάσει αρκετοί δήμαρχοι άλλοι με σημαντικό έργο κι άλλοι όχι. Είστε ο πρώτος Δήμαρχος που θα συνδέσετε το όνομά σας με το μίσος για το πράσινο και με το τσιμέντο», δηλώνει ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης. » Οι προκάτοχοί σας κρίθηκαν για το αν φύτεψαν πολλά ή λίγα. Εσείς επικρίνεστε γιατί τα ξεριζώσατε μετά μανίας», συμπληρώνει, ενώ για το θέμα του Βοτανικού υποστηρίζει ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει προσδέσει την πολιτική του δήμου με τα συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών και εργολάβων.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλήγει, «είστε ήδη έκπτωτος ηθικά και πολιτικά στην συνείδηση των Αθηναίων πολιτών. Διευκολύνετε τους δημότες της Αθηνάς: Ή αλλάξτε ρητά στρατηγική ή παραιτηθείτε τιμίως.».

  • enet.gr, 19:47 Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Make a Comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

2 Σχόλια to “Την παραίτηση Κακλαμάνη ζητά ο Αλέξης Τσίπρας”

RSS Feed for ΑΠΟΨΕΙΣ Comments RSS Feed

Καλά το θράσος του Alexis δεν έχει όρια!! Ο γλοιοδέστερος όλων που νομίζει ότι επάπειρον μπορεί να τη σκαπουλάρει με πολιτική τύπου κατάληψης. Ο άχρηστος υποκριτής που το μόνο που ξέρει είναι πώς να μανιπουλάρει καλά τον «κόσμο» του στους δρόμους και μπροστά στις κάμερες. Καμία παραγωγική πρόταση (έστω αντι-πρόταση) πέρα από το να σπάει κάθε φορά το δημαρχείο έχει; Εγώ λέω να παραιτηθεί αυτός ΤΩΡΑ! Ούτως ή άλλως δεν έχει να επιδείξει τίποτα ως ουσιαστικό έργο. Άντε, συγχύστηκα πάλι με τον ηλίθιο..

Sot, ψυχραιμία! Ο Πετράκης είναι νινί ακόμη. Νομίζει ότι είναι στις μαθητικές κινητοποιήσεις…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

Αρέσει σε %d bloggers: